Bilgilendirici Alan

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünlerinizin garantisi var mı?

Evet, tüm ürünlerimiz üretici garantisi altındadır. Garanti süreleri ve koşulları ürün türüne göre değişiklik gösterebilir. Ürünle birlikte gelen garanti belgesini ve kullanım kılavuzunu dikkatlice incelemenizi tavsiye ederiz.

Siparişim ne zaman kargoya verilir?

Siparişiniz, ödeme onayınız alındıktan sonra genellikle 1-2 iş günü içinde kargoya verilir. Kargo süresi, teslimat adresinize göre değişiklik gösterebilir. Siparişiniz kargoya verildikten sonra size bir takip numarası gönderilecektir.

Ürünlerinizde iade ve değişim politikası nedir?

Ürünlerimizi aldıktan sonra 14 gün içinde iade edebilirsiniz. İade ve değişim talepleriniz için ürünün kullanılmamış ve orijinal ambalajında olması gerekmektedir. İade ve değişim süreçleri hakkında detaylı bilgiye web sitemizdeki “İade ve Değişim Politikası” bölümünden ulaşabilirsiniz.

Kargo ücreti nedir?

Belirli bir tutarın üzerindeki siparişler için kargo ücreti ücretsizdir. Kargo ücreti ve koşulları hakkında detaylı bilgiye sipariş sırasında ulaşabilirsiniz. Küçük bir kargo ücreti sipariş tutarınıza eklenebilir.

Ürünlerinizi nasıl satın alabilirim?

Ürünlerimizi web sitemiz üzerinden kolayca satın alabilirsiniz. Sepetinize ürünleri ekledikten sonra ödeme işlemini tamamlayarak siparişinizi verebilirsiniz. Çeşitli ödeme yöntemleri mevcut olup, güvenli bir alışveriş deneyimi sunmaktayız.

İletişime Geçin